IV-asentaja

Liity tekevään tiimiin!

Haluatko työskennellä kasvavassa yrityksessä, joka arvostaa työtäsi ja panostasi? PCBI Oy on yksi Suomen arvostetuimmista vaativien uudisrakennus- ja saneerauskohteiden putki- ja IV-urakoitsijoista. Olemme tehneet merkittäviä yritysostoja ja laajentaneet tarjontaamme kattamaan myös jäähdytys- ja sähköurakoinnit. Kasvavaan LVIAJS-tiimiimme kuuluu noin 40 ammattilaista ja kyseessä on ainutlaatuinen ryhmä eri alojen huippuosaajia. Haluamme olla kiinteistötekniikan ykkönen ja siksi tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme!

 

HAEMME IV-ASENTAJAA VAKINAISEEN TYÖSUHTEESEEN 

Nyt haussa olevan IV-asentajan tehtävään kuuluu pääosin ilmanvaihdon nuohous- ja puhdistustöitä PK-seudun urakkakohteissa sekä jonkin verran kunnossapitokohteissa. 

EDELLYTÄMME:
– 
Aiempaa kokemusta nuohouksesta
– Kykyä itsenäiseen työntekoon
– Suomen kielen taitoa
– Perusteellista IV-kuvien ymmärrystä

Ratkaisevaa on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on joustava työote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

MEILLÄ SAAT:
– Osaamiseesi ja TES:iin perustuvan palkan sekä lisät
– Mukavat ja ennen kaikkea osaavat kollegat sekä esimiehet
– Yksityisen työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
– Työvaatteet ja -varusteet
– Hierontapalvelut 6 kertaa vuodessa

Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä, ja pidämme henkilöstöstämme huolta - esimiehet ja työkaverit auttavat kovan paikan tullen. 15 vuotta vanha yritys luo turvaa tulevaisuuteen.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR / Taina Ahti-Aalto, 0400 459098, taina.ahti-aalto@pcbi.fi. Laitathan hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi mukaan ja 20.6.2021 mennessä sähköpostitse: taina.ahti-aalto@pcbi.fi

 

 

 

Haluatko lisätietoja? 

TAINA AHTI-AALTO
HENKILÖSTÖHALLINTO

+358 4000459098
taina.ahti-aalto@pcbi.fi

Ahti-Taina
 

Miksi PCBI on ainutlaatuinen yritys?

PCBI on yritys, joka varmistaa organisaatioiden toimintaa turvaamalla keskeytyksettömän sähkönsyötön ja tietoliikenteen. 

Osaamisalueemme kattaa sähkön ja jäähdytyksen, tietoliikenteen ja turvallisuuden.

Kaiken perustana on kuitenkin asiakkaan liiketoiminta ja asiakkaan kanssa yhdessä valittu käytettävyys- ja turvataso. Emme myy vain tuotetta tai palvelua, vaan autamme asiakasta toimimaan mahdollisimman optimaalisesti vähentäen turhia toimintoja ja tehostamalla järjestelmien käytettävyyttä, huollettavuutta, kustannus- ja energiatehokkuutta.

Asiakkaitamme ovat konesalien ja rakennusliikkeiden lisäksi sairaalat, pankit ja vakuutusyhtiöt, vesi- ja sähkölaitokset sekä juna- ja lentoliikenne.

Voidaankin sanoa, että mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7, ovat asiakkaitamme.

PCBI-logo-small