LVI-työnjohtaja

Liity ammattilaistiimiin!

Haluatko työskennellä kasvavassa yrityksessä, joka arvostaa työtäsi ja panostasi? PCBI Oy on yksi Suomen arvostetuimmista vaativien uudisrakennus- ja saneerauskohteiden putki- ja IV-urakoitsijoista. Olemme tehneet merkittäviä yritysostoja ja laajentaneet tarjontaamme kattamaan myös jäähdytys- ja sähköurakoinnit. Kasvavaan LVIAJS-tiimiimme kuuluu noin 40 ammattilaista ja kyseessä on ainutlaatuinen ryhmä eri alojen huippuosaajia. Haluamme olla kiinteistötekniikan ykkönen ja siksi tarvitsemme huikean LVI-työnjohtajan tiimiimme!

 

 
 

HAEMME LVI-TYÖNJOHTAJAA VAKINAISEEN TYÖSUHTEESEEN VANTAALLE


Työnjohtajana vastaat sinulle nimetyn LVI-urakan töiden organisoinnista, valvonnasta, työnjohdosta sekä raportoinnista, unohtamatta työturvallisuutta.
Pidät koko projektin ajan huolta sekä tilaajan että asentajien tyytyväisyydestä ja sinulle on itsestään selvää, että sovitut työt tehdään sovitussa ajassa.  Myös  projektiin liittyvä lisämyynti on sinulle luontaista ja saat siitä provision kilpailukykyisen kuukausipalkkasi päälle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja meidän tapauksessamme yleensä myös pitkäkestoinen.  

Lupaamme, että
• saat mutkattoman työyhteisön, mukavat kollegat ja tiimin, jossa on tekemisen meininki
• et ole yksin, vaikka työ onkin luonteeltaan itsenäistä
• näet myös esimiehen, joka on työmailla mukana tarvittaessa
• pääset luomaan uutta. Jokainen kohde on yksilöllinen
• kehityt teknisesti. Saat koulutusta ja pääset etenemään työssäsi, kunhan ensin näytät meille mihin pystyt
• töitä on.

Etsimme tehtävään henkilöä,
• joka omaa huolellisen ja rauhallisen työskentelyotteen ja joka pystyy hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti
• jolla on paineensietokykyä sekä hyvät johtamis- ja neuvottelutaidot
• jolla on kokemusta LVI-urakoiden vetämisestä sekä mahdollisesti muusta kiinteistötekniikasta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri.
• jolla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja ajokortti.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR / Taina Ahti-Aalto, 0400 459098. Laitathan hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi mukaan ja 20.6.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen taina.ahti-aalto@pcbi.fi

 

 

 

 

Haluatko lisätietoja? 

TAINA AHTI-AALTO
HENKILÖSTÖHALLINTO

+358 4000459098
taina.ahti-aalto@pcbi.fi

Ahti-Taina
 

Miksi PCBI on ainutlaatuinen yritys?

PCBI on yritys, joka varmistaa organisaatioiden toimintaa turvaamalla keskeytyksettömän sähkönsyötön ja tietoliikenteen. 

Osaamisalueemme kattaa sähkön ja jäähdytyksen, tietoliikenteen ja turvallisuuden.

Kaiken perustana on kuitenkin asiakkaan liiketoiminta ja asiakkaan kanssa yhdessä valittu käytettävyys- ja turvataso. Emme myy vain tuotetta tai palvelua, vaan autamme asiakasta toimimaan mahdollisimman optimaalisesti vähentäen turhia toimintoja ja tehostamalla järjestelmien käytettävyyttä, huollettavuutta, kustannus- ja energiatehokkuutta.

Asiakkaitamme ovat konesalien ja rakennusliikkeiden lisäksi sairaalat, pankit ja vakuutusyhtiöt, vesi- ja sähkölaitokset sekä juna- ja lentoliikenne.

Voidaankin sanoa, että mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7, ovat asiakkaitamme.

PCBI-logo-small