LVI URAKOINTI

Tarjoamme LVIA-työt vuosien kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla 

 

JOUSTAVAA URAKOINTIA 

Tarjoamme 15 vuoden kokemuksella kaikki LVIA-työt korkealla ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat niin uudis- kuin saneerauskohteet. Meillä on kokemusta taloyhtiöiden linjasaneerauksista, kauppakeskusten LVI-urakoista sekä useiden megavattien jäähdytysjärjestelmien asentamisesta palvelinkeskuksiin. 
 
Voimme toimia esimerkiksi linjasaneerauksen pääurakoitsijana ja valikoimaamme kuuluvat myös tavoite- ja kattohintaurakat sekä tuntityönä suoritettavat toimenpiteet. Urakkoihimme voidaan myös liittää rakennusteknisiä töitä.

Ota yhteyttä niin rakennamme teille lämpöä, ilmaa ja vettä sekä tarvittaessa paljon muuta.

Kutsu LVI-asiantuntija paikalle

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä. Suunnitellaan yhdessä teidän budjettiinne ja tarpeisiinne sopiva ratkaisu. 

Putkityöt

Olemme tehneet linjasaaneerauksia lukuisiin kohteisiin Etelä-Suomen alueella. Vaativia saneerauskohteitamme ovat olleet niin 20-luvun kuin 90-luvun linjasaneeraukset. Toteutamme useita uudiskohteita vuosittain. Mittava ja laaja-alainen kokemus alalta on tuonut henkilökunnallemme vankan kokemuksen, joka takaa laadukkaan lopputuloksen ja jatkuvan toiminnan kehittymisen.

Jäähdytysratkaisut

Nykyaikasten jäähdytysjärjestelmien perustana on perusteellinen suunnittelu ja asiakkaan tarpeiden kartoitus. Esimerkiksi Viikissä sijaitsevan konesalin jäähdytysratkaisu oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tuomme maahan laadukaita vedenjäähdytyskoneita ja mukavuusjäähdytysjärjestelmiä. Teemme myös laitteiden vika- ja määräaikaishuoltoja sopimuspohjaisesti aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ilmanvaihtoratkaisut

Toteutamme ilmastointiratkaisut asuinkiinteistöihin, toimitiloihin, sairaaloihin, laboratorioihin, palvelutaloihin, majoitusrakennuksiin, varastoihin, halleihin ja pysäköintitaloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Olemme erikoistuneet kriittisten kohteiden, kuten datakeskusten ilmanvaihtoon. Mittaamme, säädämme ja nuohoamme toteuttamamme kohteet omalla kalustolla ja mittauslaitteilla oman ammattitaitoisen henkilökunnan voimin.

 

Haluatko lisätietoja? 

JONI PELTOLA
Liiketoimintajohtaja

+358 10 232 7200
joni.peltola@pcbi.fi

Jani Peltola 220 mv
LVI2020all

Ota yhteyttä