Datakeskus

Meiltä saat apua konesalin ja palvelintilojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon

 

Datakeskus on ydinosaamistamme

PCBI Nordic Oy on auditoinnut, suunnitellut, rakentanut ja myös purkanut viimeisen 15 vuoden aikana useita konesaleja Suomeen. Laaja-alainen ymmärrys tietotekniikan ja kiinteistötekniikan yhteensovittaminen on vahvuutemme. Tila itsessään voi olla pieni tai suuri ja tarpeet hyvin erilaiset kuin naapurilla, joten pyrimme aina yksilölliseen ja mahdollisimman kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Palvelutarjoama on kattava; lattiakorotuksen asennus, kaapelin veto palvelinkaapille, sähköasennus keskukselle tai vaikkapa kylmäkäytävän rakentaminen luonnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti.    

Useimmat konesaliprojektit rakennetaan avaimet käteen -periaatteella, mutta meiltä saat myös pelkät tuotetoimitukset.  Tuomme maahan Climavenetan (Mitsubishi) jäähdyttimet, FG Wilsonin varavoimakoneet ja Socomecin UPS-laitteet, joka tuo kustannussäästöjä hankintaan. Meiltä saat myös sammutusjärjestelmät, valvonnan, BMS-, DCIM- ja PDU-ratkaisut sekä räkkikaapit ja tietoverkkokaapeloinnin.
 


 

1. Auditointi ja suunnittelu

Suunnittelun perustana on yritystoiminnan tarpeet ja turvallisuus. Suunnittelemme auditoinnin pohjalta ehdotuksen tilasta 3D-kuvineen. Yksilöllinen toteutus on aina optimaalisin ratkaisu.

1-3

viikkoa

Nykytilan arviointi
Suositukset toteutuksesta
Suunnitelma & piirrustukset
Ehdotus energiatehokkuuden, turvallisuuden ja käytettävyyden parantamisesta

 

 

2. Rakentaminen ja käyttöönotto

Toimimme tarvittaessa pääurakoitsijana, suunnittelijana ja/tai valvojana rakennusvaiheessa. asiantuntevien projektinjohtajien turvin. Hoidamme myös kilpailutukset. Rakentaminen tapahtuu aina suunnitelman mukaisesti laadusta ja aikataulusta tinkimättä.

1-3

kuukautta

Asennuslattia
Räkit ja niiden kaapelointi
Sähkönjakelu
Sähkökeskukset
UPSit, akustot ja varavoima
LVI-työt
Energiaa säästävä jäähdytys
Kylmä-/kuumakäytävät
Valvontajärjestelmä
Sammutusjärjestelmä
Asennus- ja muut komponentit

3. Operointi ja kunnossapito

Auditoimme, ylläpidämme, huollamme ja tarvittaessa myös operoimme rakentamaamme järjestelmää sen koko elinkaaren ajan ilman toimintakatkoksia. Projektoimme oikea-aikaiset järjestelmäpäivitykset normaalin käytön aikana.

1-20

vuotta

Vuosibudjetointi
Tapahtumien hallinta
Tiimit ja ulkopuoliset toimittajat
Työmääräimet ja projektin hallinta
Vaatimusten mukaisuuden hallinta
Palvelutason ja kapasiteetin hallinta
Optimointi ja automaatio
Dokumentoinnin hallinta
Määräaikaishuollot ja koeajot

 

DATAKESKUS VOI OLLA MYÖS KONTISSA

Suomessa valmistetut Edge-, Tele-, IT-laitetilat  kuuluvat tuotevalikoimaamme. Kaikki toimittamamme konttiratkaisut suunnitellaan ja rakennetaan Suomessa.  Toimitamme laitetiloja eri sovelluksiin useille suuriyrityksille noin 10-30 kpl vuodessa ja niitä voi myös vuokrata.

Kontit soveltuvat käytettäviksi esimerkiksi, mastojen kylkeen, kertaluonteisiin tapahtumiin tai vaikkapa teknisten laitteiden väistötiloiksi.

Nopein tapa saada suojattu ja varmennettu IT-tila käyttöön. 

Ota yhteyttä

17b3b12f-e7a4-499e-bca3-b1e54704b9d9
 

Kiinnostuitko? Kysy lisää

JANNE PURANEN
+358 40 518 8747
janne.puranen@pcbi.fi
Janne Puranen MV-1

Ota yhteyttä