Laatu, ympäristö ja turvallisuus 

Jatkuvaa työtä laadun, ympäristön ja turvallisuuden hyväksi

 

 

LAATU OHJAA TEKEMISTÄMME

PCBI pyrkii aktiivisesti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja työskentelee ahkerasti ylittääkseen asiakkaan odotukset. Työntekijämme pitävät jatkuvasti yllä osaamistaan ja parantavat omaa ammatillista asiantuntemustaan sekä sitoutuvat tarjoamaan korkeaa toiminnan laatua.

ISO 9001 ja 14001  laatustandardit ohjaavat toimintaamme ja kehitystyö on jatkuvaa. Myös prosessit on kuvattu ja niitä noudatetaan kaikessa toiminnassamme.

 

Office folder with inscription ISO - International Organization for Standardization - on Office Desktop with Office Supplies. Business Concept on Blurred Background. Toned Image.
 

Code of Conduct

PCBI:n eettiset periaatteet kuvaavat sitoutumistamme vastuullisuuteen ja lahjomattomuuteen. 

Voit ladata PCBI:n Code of Conduct -dokumentin tästä

Little boy on a wheat field in the sunlight
 

Ympäristön ehdoilla

PCBI toimii vähän ympäristöä kuormittavasti ottaen huomioon myös yrityksen taloudelliset ja tekniset edellytykset vähäpäästöiseen työskentelyyn. Työntekijät ovat ympäristöasioiden vaikutuksista tietoisia ja omalta osaltaan pyrkivät parantamaan yhtiön ja asiakkaiden ympäristönsuojelun tasoa.

Haastamme myös asiakkaitamme optimoimaan energiankulutustaan. Onhan energiaoptimonti osa palvelutarjontaamme. 

Finnish forest
 

Turvallinen työympäristö kuuluu kaikille

Työyhteisöämme kuvaa ennalta ehkäisevä työhyvinvointi- ja turvallisuuskulttuuri. Tapaturmatorjunnan ja -seurannan lisäksi ennaltaehkäisemme pidemmällä aikavälillä aiheutuvia terveysriskejä. 

Toimimme vastuullisena työnantajana ja haluamme, että jokainen työntekijämme pääsevät työpäivän päätteeksi kotiin terveenä.

 

Safety First written on the road

OTA YHTEYTTÄ