PCBI YRITYKSENÄ 

Kriittisten järjestelmien suunnittelu, projektinjohto, asennus ja huolto 24/7

 

 

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA KIINTEISTÖN KRIITTISEN JÄRJESTELMÄN PARISSA

PCBI on ketterä ja joustava teknisiin järjestelmäkokonaisuuksiin erikoistunut yritys, joka pystyy laaja-alaisesti vastaamaan erityisesti kriittisten toimitilojen ja konesaliasiakkaiden nopeasti kasvavaan tila-, kapasiteetti-, käytettävyys- ja osaajatarpeeseen.

Asiakkaitamme ovat muun muassa ICT-alan yritykset, teleoperaattorit, julkishallinto, konesalikapasiteettia tarjoavat yritykset, pankit, suuryritykset ja muut organisaatiot, jotka ovat riippuvaisia datan käytettävyydestä 24/7. 

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä ja meillä on töissä 30 alan ammattilaista. Yritys on 100% suomalainen.

Palvelu-ja tuotetarjontamme muotoutuu asiakastarpeen mukaan. Voimme ottaa koko projektin haltuun suunnittelusta  jälkihoitoon asti tai toimittaa yhden komponentin nykyiseen järjestelmään. Se voi olla UPS-laite, akku, varavoimakone tai jäähdytyslaite, jonka olemme tuoneet maahan suoraan valmistajalta. Tai se voi olla konesalin auditointi ja investointisuunnitelma tulevaisuuteen. Sinä päätät - me toteutamme.

Kunnossapitotiimimme varmistaa organisaatioiden toimintaa huoltamalla ja ylläpitämällä kriittisiä toimintoja 24/7

Voit vaivatta ulkoistaa koko laitteiston meidän operoitavaksi tai tilata nopealla toimitusajalla esimerkiksi UPS-laitteen korjauksen, varaosan tai akuston vaihdon.  Vaihtoehtoja on monia!

Lue lisää ajankohtaista osiosta tai pyydä yhteydenottoa!

Ota yhteyttä

PCBI palvelut

PALVELUT

Palvelukonseptimme kattaa koko elinkaaren aina suunnittelusta kunnossapitoon asti.

Rakennamme, korjaamme ja huollamme kriittistä infrastruktuuria koulutettujen huoltoteknikoiden ja projektipäälliköden voimin. 

LUE LISÄÄ HUOLTOPALVELUISTAMME

building 200x172

RATKAISUT

Tuomme maahan varavoima- ja UPS-laitteita sekä jäähdytys- ja lämmöntalteenotto ratkaisuja. 

Meiltä saat myös varaosat sekä kriittisen infrastuktuurin kokonaisratkaisut esimerkiksi konesaleihin.

LUE LISÄÄ VARAVOIMARATKAISUISTA