UPS-laitteet 

Laaja valikoima sähkönsyöttöjärjestelmiä alkaen 350 VA:sta

 

UPS-laitteet luotettavalla ja nopealla toimituksella

Laaja tuotevalikoima on saatavana nopealla toimitusajalla ja asennusvalmiina.  Pienet, sisäänrakennetuilla akuilla rakennetut Yksi- ja kolmivaihe UPS:it voimme toimittaa viimeistään muutaman päivän kuluttua. 

Suunnittelemme ja rakennamme UPS-järjestelmiä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden asiantuntijoiden kanssa. PCBI ottaa vastuun  suunnittelusta, toimituksesta, testauksesta ja käyttöönotosta asiakkaan tiloissa, sekä suorittaa hyväksyntätestit (factory acceptance tests, FAT) ja paikalliset hyväksyntätestit (site acceptance tests, SAT).

1-vaihe UPS

Yksivaiheisesta laitteesta saadaan yleisesti suhteessa suurempi oikosulkuvirta kuin kolmivaiheisella lähdöllä varustetusta, joka takaa sähkön katkeamattomuuden oikosulkutilanteissa.

1-10

kVA

Soveltuu:
Automaatiojärjestelmiin
IT-laitteille
Edge-sovelluksiin


Helppo ja nopea asentaa
Kustannustehokas

3-vaihe UPS

Korkeamman teholuokan kolmivaihe UPS on tehokkain varmennettu virranjakelujärjestelmä silloin kun halutaan suojata kriittisiä IT-järjestelmiä, teollisuusprosesseja, tuotantolaitoksia ja nykyaikaisia toimistorakennuksia.

10-900

kVA

Käyttökohteet:
Konesalit
Serverihuoneet
Konttikonesalit

Integroitu tai erillinen akusto
Myös erittäin pitkät varakäyntiajat

Modulaarinen UPS

Teknisesti kehittynein UPS järjestelmä skaalautuu dynaamisiin ympäristöihin, joissa tehontarve muuttuu kehityksen mukana. Sopii myös erittäin kriittisiin kohteisiin, joissa vikasietoisuus on edellytys toiminnalle.

10-900

kVA

Modulaarisuus pidentää elinkaarta.
Järjestelmä on laajennettavissa ja huollettavissa käytön aikana
Parempi käytettävyys. 
Redundanttinen
Mahtuu pienempään tilaan.
Korkea hyötysuhde.

 

KIINNOSTUITKO? Kysy lisää

JANNE PURANEN

+358 40 518 8747
janne.puranen@pcbi.fi
Janne Puranen MV-1

Ota yhteyttä