Projektointi

Suuria ja pieniä projekteja joka päivä monen vuoden kokemuksella

 

Ammattitaitoinen projektinjohto

PCBI on erikoistunut räätälöityihin ratkaisuihin kaikissa kriittisissä laitetiloissa kuten konesaleissa ja varavoimajärjestelmissä.
 
Onko sinulla erityinen haaste, hanke tai vain yksi kysymys, johon sinun täytyy saada vastaus? Ota yhtettä PCBI:hin - me ratkaisemme suuria ja pieniä ongelmia joka päivä ja meillä on tästä monen vuoden kokemus. Tarjoamme uusia innovatiisia sekä perinteisiä ratkaisuja, joita voidaan käyttää joko suoraan tai pienin muutoksin juuri sinun projektiisi.
 
Ammattitaitoiset projektipäälliköt pitävät huolta projektinjohdosta, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi ilman huolta aikatauluista.

Työmaan johtaminen

PCBI:n projektipäällikkö huolehtii työmaakäytännöistä, laadusta ja turvallisuudesta sekä aikataulusta tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

NÄISTÄ HUOLEHDITAAN:


Työmaakokoukset
Asennustöiden koordinointi
Turvallisuuden hallinta
Testaukset
Käyttöönotot
Käyttökoulutusten koordinointi

Hankinta

Projektointiin liittyy olellisesti eri laitteiden ja komponenttien hankinta. PCBI tuo maahan tuotteita, jotka valitaan aina käyttökohteen ja yrityksen tarpeen mukaan ja kustannustehokkaasti.

HANKINTAAN KUULUU:

Hankintojen aikataulutus
Logistiikka ja huolinta
Laatu- ja tuoteturvallisuushyväksynnät
Alihankinta
Kustannusten valvonta

Dokumentointi

Laadukaalla dokumentoinnilla ja viestinnällä varmistetaan, että projektin alussa sovitut tavoitteet toteutuvat ja järjestelmän kuvaus ja manuaalit ovat saatavilla myös projektin päätyttyä.

DOKUMENTOINTIIN JA VIESTINTÄÄN KUULUU:

Viikkotiedotteet
Raportointi
Viranomaishyväksynnät
Sertifikaatit
Manuaalit
Tekniset piirrustukset ja kaaviot

 

KIINNOSTUITKO? Kysy lisää

JANNE PURANEN

+358 40 518 8747
janne.puranen@pcbi.fi

Janne Puranen MV-1

Ota yhteyttä