sähkö ja automaatio

Kiinteistöjen ja teollisuuden sähkö-, automaatio- ja konesalitekniikka,  asennusvalvonta sekä puuteollisuuden ja jätteenkäsittelyn laitteet

 

S2 luokan sähköpätevyys 

Yrityksen sähkö- ja automaatio-osaamisen ydin on ammattitaitoinen henkilöstö ja yli neljällä vuosikymmenellä hankittu kokemus ja tietotaito teollisuuden, kiinteistöjen ja liikuteltavien työkoneiden kunnossapidosta, asennusvalvonnasta ja sähköasennuksista mukaan luettuna hydrauliikka, pneumatiikka ja erilaiset ohjausjärjestelmät.
 

Asennusjäljen, työturvallisuuden ja työskentelyalueen siisteydestä huolehtiminen ovat meille tinkimätön arvo. Henkilöstön korkeasta ja ajantasaisesta ammattitaidosta huolehdimme tavoitteellisella koulutuksella.

Sähköurakointia vuodesta 1985
Sähköpätevyys 2 -luokan urakointiyritys
Toimimme pohjoismaiden alueella.
Yritys palvelee satoja toimijoita ympäri Suomen
Sähkö- ja teleurakointiliitto STUL:n jäsen
SETI Oy:n sertifioima sähkölaitteiston kunnossapito-, kuntotutkimus- ja lämpökuvausyritys.

Kutsu asiantuntija paikalle

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä. Suunnitellaan yhdessä teidän budjettiinne ja tarpeisiinne sopiva ratkaisu. 

Sähköurakointi ja automaatio

Yritys on tehnyt sähköurakointia vuodesta 1985 kiinteistöihin ja konesaleihin ympäri Suomen. Henkilöstöllä on sähköalan viimeisin koulutus ja pitkä kokemus alalta.

Nykyaikainen ja tehokas energian tuotanto, uusiutuvat energiaratkaisut, älykäs sähköverkko ja energiatehokas sähkön käyttö ovat työssämme arkipäivää. 

Palveluihin kuuluu myös sähkö- ja automaatiosuunnittelu.

Automaatio laajentaa palvelukokonaisuutta mittauksiin, instrumentointiin, tiedonsiirtoon, mekatroniikkaan, robotiikkaan, automaattisiin ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä informaatioratkaisuihin.

Lämpökuvaukset

Lämpökuvaus on yksi parhaita ja vähiten tuotantoa häiritseviä tapoja selvittää kytkinlaitosten, keskuksien liitosten ja komponenttien kuntoa ilman, että laitteiston normaali toiminta häiriintyy. Lämpökuvaus sopii erinomaisesti myös mekaanisen kunnossapidon työkaluksi.

Tarjoamamme lämpökuvauspalvelu sisältää aina kirjallisen palautteen asiakkaalle, jota käytetään esimerkiksi huollon- tai korjaustarpeen määrittämiseen. Käymme myös tämän palautteen läpi yksityiskohtaisesti asiakkaan kanssa ja teemme mahdollisesti löytyneille ongelmille korjaussuunnitelman asiakkaan niin toivoessa.

Kuvauskohteiden raportit ja radiometriset kuvat säilytämme vähintään 5v. suoritetun kuvauksen jälkeen mahdollistaen kuvien myöhemmän vertailun.

On tärkeää myös huomioida, että lämpökuvaamiseen ja tuloksien oikeaan tulkintaa tarvitaan ammattitaitoa luotettavien tulosten takaamiseksi.

Kuntotutkimukset

Sähkölaitteiston haltija on pääsääntöisesti vastuussa sähkölaitteiston kunnosta ja turvallisuudesta siitä riippumatta onko haltija sähköalan ammattilainen vai ei.

Jollei sähkölaitteistoa ole tarkistettu viimeisen viiden vuoden aikana kuntotutkijan toimesta ja laitteistolla on ikää yli kymmenen vuotta ja/tai laitteiston käyttöolosuhteet ovat vaativat, on suositeltavaa suorittaa laitteistolle kuntokartoitus. Kuntotutkimukseen sisältyy kohteesta riippuen sähkökeskuksien ja moottorikäyttöjen lämpökuvaus, kunnon arviointi, kytkentöjen läpikäynti, dokumentoinnin ajantasaisuus, sekä teollisuusympäristössä maadoitusverkon kunnon varmistus mittaamalla.

Sähkölaitteiston kuntotutkimuksen teettäminen perustuu paitsi sähkölaitteiston toimintavarmuuden ylläpitämisen varmistamiseen, myös 2017 vuonna voimaan astuneeseen uuteen sähköturvallisuuslakiin 1135/2016 ja sen asettamaan vaatimukseen sähkölaitteistojen haltijalle.

 

Haluatko lisätietoja? 

Pekka kontio
Myynti

+358 50 411 1620
pekka.kontio@pcbi.fi

pekka kontio mv kuva

Ota yhteyttä