Laitetila

 5G, IoT tai Edge tarpeisiin 

 

TUO NOPEA DATAYHTEYS LÄHELLE KÄYTTÄJÄÄ 

Tele, IT- ja teknologiayritykset ovat rakentaneet uutta suorituskykyä ja tuottavuutta uusien innovaatioiden avulla. Vaikka cloud computing eli pilvipalvelu on teollisen muutoksen merkittävä mahdollistaja, myös edge computing-tekniikasta on nopeasti tulossa tärkeä osa teollisen Internetin (IoT) yhtälöä. Ja kun tähän yhtälöön lisätään vielä nopea 5G datayhteys, on täydellinen digitaalinen konsepti kasassa.
 
Liiketoimintaa tukevan järjestelmän suunnittelun jälkeen alkaa nykyaikaisen, digitaalisen tuotantoprosessin  toteutus. Loppujen lopuksi tarkoituksenahan on nopeuttaa suorituskykyä ja sitä kautta parantaa kannattavuutta sekä tulosta.    
 
Siksi kehitimme laitetilakonseptin, jonka etuja ovat: 
• Nopea toimitus • Sijoittelun helppous • Siirrettävyys • Kustannustehokkuus • Vikasietoisuus • Esiasennettu ja -testattu toimitus • Turvallisuus • Teholuokat lähtien 4 kilowatista ylöspäin • Laitekaappeja tilaan 2-10 kpl
 
Laitetilan käyttösovelluksia ovat esimerkiksi:

Telecom

5G-verkko takaa nopeutta ja toimintavarmuutta käyttäjilleen sekä kotiin että toimistoon. 5G-verkon rakennus on kovassa vauhdissa eri teleoperaattoreilla. Tämä tarkoittaa tukiasemien määrän lisäämistä ja piensolujen rakentamista. PCBI:n teletila on kilpailukykyinen ja yksilöllinen ratkaisu esim. maston juureen.

Kontti 14012021_17

 

 

IoT ja Edge computing

Prosessoinnin siirtäminen mahdollisimman lähelle käyttötilannetta luo uusia mahdollisuuksia yrityksen käydessä läpi digitaalista muutostaan. Esimerkiksi kaivokset, terveydenhuolto ja teollinen tuotanto voivat hyödyntää itseohjautuvia prosesseja Edge konesalin tarjotessa heille laskenta- ja tietoliikennekapasiteettia lähellä kohdetta.

Edge IoT kontti

 

 

Ratkaisut

Kaikki yksilöllisesti suunnitellut Edge-, Tele-, IT-  rakennetaan Suomessa.  Toimitamme laitetiloja eri sovelluksiin useille suuriyrityksille  ja niitä voi myös vuokrata.

Kontit soveltuvat käytettäviksi esimerkiksi ulkotiloihin, kertaluonteisiin tapahtumiin sekä teknisten laitteiden väistötiloiksi.

Nopein ja kustannustehokkain tapa saada suojattu ja varmennettu IT-tila käyttöön. 

17b3b12f-e7a4-499e-bca3-b1e54704b9d9


 

Kiinnostuitko? Kysy lisää

JANNE PURANEN
+358 40 518 8747
janne.puranen@pcbi.fi
Janne Puranen MV-1

Ota yhteyttä