VARAVOIMA JA UPS HUOLTO

Jatkuva järjestelmän ylläpito varmistaa toiminnan jatkuvuuden 

 

Määräaikaishuollot ja vikakorjaukset 24/7

Laitteiden ja akustojen määräaikainen  huolto on tärkeä osa kriittisen järjestelmän ylläpitoa. Mikäli laitteita ei ole huollettu säännöllisesti, on hyvä ensin tehdä laitteiston kartoitus. Kartoituksessa käydään läpi laitteiston kunto ja komponenttien vaihtovälit valmistajan suositusten mukaisesti.

 

Määräaikaishuolto

Laitekartoitus antaa hyvän pohjan määräaikaishuoltojen aikataulutukselle ja sisällölle. Ennakoiva varavoiman ja UPS-laitteiden huolto varmistaa järjestelmän toimivuuden ilman käyttökatkoja ja säännölliset huollot pidentävät myös laitteiden elinikää. Määräaikaishuoltojen sisältö ja huoltoväli määräytyy järjestelmäkokonaisuuden kriittisyyden mukaan. Teemme myös akkutestaukset ja laiteasennukset koko Suomen alueella ammattitaidolla ja turvallisesti.

Soita 010 231 6069 ja kysy lisää

PCBI toimii Socomecin ja FG Wilsonin virallisena jälleenmyyjänä, mutta meiltä saat myös muiden valmistajien UPS-laitteet ja akut sekä varavoimakoneikot. Huoltojen lisäksi tarjoamme laitteiston toimitukset, asennukset, vanhojen laitteiden kierrätyksen, haalaukset, käyttöönotot, koulutukset ja dokumentoinnit. Meiltä saat myös projektin johdon ja kokonaistoimituksen, joten saat kaiken tarvittavan yhdellä puhelinsoitolla.

 

 

Haluatko lisätietoja? 

Juha Kyyhkynen
Huoltopäällikkö

+358 50 441 9049
juha.kyyhkynen@pcbi.fi

Juha+Kyyhkynen 220

Ota yhteyttä