PCBI tekee läheistä yhteistyötä IRR-TV:n kanssa auttaakseen Ukrainaa sähkökatkosten keskellä

Noin neljä miljoonaa ukrainalaista eri puolilla maata kärsii sähkökatkoista, jotka johtuvat Venäjän ilmaiskuista Ukrainan sähkön infrastruktuuria vastaan. 

IRR-TV:n Petri Männistö otti PCBI:n yhteyttä etsiessään huoltoa  UPS-laitteelle, joka oli lähdössä lahjoituksena Ukrainaan. Laite oli seissyt pitkään käyttämättömänä, joten se kunnostettiin toimivaksi. 

PCBI:n palveluliiketoiminnasta vastaava Taina Ahti-Aalto oli jo aiemmin miettinyt miten yritys voisi auttaa sodasta kärsivää Ukrainaa konkreettisesti. IRR-TV:n yhteydenotto käynnisti yhteistyön, jonka kautta pystymme hyödyntämään omaa ammattitaitoamme avun tuottamiseen. Pientä kunnostusta kaipaavat ja jopa uudet UPS- ja varavoimalaitteet voidaan lähettää kauttamme Ukrainaan. IRR-TV:n https://fi.ukrainanhata.fi/ toimittaa erilaista konkreettista apua niin eturintamalla taisteleville sotilaille kuin hätää kärsiville siviileille.

Kävimme viemässä kunnostetun UPS-laitteen ja PCBI:n lahjoittamat uudet laitteet IRR-TV:n Keravan toimipisteeseen. IRR-TV:n perustaja ja avustustyötä konkreettisesti johtava Hannu Haukka otti laitteet lämmöllä vastaan ja hän lupasi toimittaa laitteet niitä eniten tarvitseville tahoille Ukrainaan.

Lisätietoja tavoista auttaa Ukrainaa sodan ja sähkökriisin keskellä saat osoitteesta https://fi.ukrainanhata.fi/

Kunnostusta tai huoltoa tarvitsevien UPS- ja varavoimalaitteiden lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Taina Ahti-Aaltoon, taina.ahti-aalto@pcbi.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taina Ahti-Aalto

Kirjoittanut Taina Ahti-Aalto