1 min lukuaika

SÄHKÖ SASP OY on osa PCBI:tä

Taina Ahti-Aalto | 7.3.2023 8:58

Aiheita: Uutinen
Sähkö SASP on PCBI

Kriittisen infrastruktuurin, kuten datakeskusten ja  kiinteistötekniikan palveluihin erikoistunut PCBI sekä teollisuuden, kriittisen infran ja ympäristötekniikan varavoima-, sähkö-, automaatio ja kunnossapitopalveluja tuottava jyväskyläläinen Sähkö SASP Oy yhdistyvät. Yrityskaupan seurauksena Sähkö SASP Oy:n koko osakekanta siirtyy PCBI Oy:n omistukseen. 

SÄHKÖ SASP OY:n nimi muuttuu yrityskaupan myötä PCBI Sähkö Oy:ksi. Nimenmuutos ei vaikuta yrityksen juridisiin tietoihin kuten Y-tunnukseen tai pankkitietoihin eikä voimassa oleviin sopimuksiin. Yritys jatkaa toimintaansa Jyväskylässä ja työntekijät sen vanhoina työntekijöinä.

”Me vastaamme sähköteknisten palvelujen kasvavaan kysyntään vahvistamalla sähkö- ja automaatiotekniikan osaamista konsernissa. PCBI:llä on nyt kiinteistön kriittinen tekniikka kokonaisuudessaan hallussa. Meillä on suora maahantuonti, suunnitteluosaaminen, urakoiden ja projektien johto sekä 24/7 huolto-ja ylläpito varavoima-, UPS- ja jäähdytysratkaisuihin sekä LVI-urakointi tukemassa kokonaistoimituksia. Nykyiset ja tulevat asiakkaat toimivat pääosin konesali-, rakennus-, teollisuus- ja julkishallinnon alalla”, kertoo toimitusjohtaja Janne Puranen.

Janne Puranen luotsaa kolmesta yrityksestä koostuvaa konsernia. Emoyhtiö PCBI Oy vastaa LVI-urakoista, PCBI Nordic huolehtii kiinteistön kriittisistä osista, kuten konesaleista ja uusin tulokas PCBI Sähkö Oy automaatio- ja sähkötekniikasta.

Toimipiste Jyväskylässä keskittyy palvelemaan konserniyritysten Keski- ja Pohjois-Suomen asiakkaita. "Nyt meillä on myös vahvempi läsnäolo koko Suomen alueella ja uskomme tämän lisäävän erityisesti kunnossapidon sekä laitetoimitusten ja -asennusten kysyntää PK-seudun ulkopuolella", jatkaa Puranen.  

Konserniyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja ne työllistävät yhteensä noin 46 henkilöä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Janne Puranen,  +358 40 518 8747, janne.puranen@pcbi.fi

www.pcbi.fi

Taina Ahti-Aalto

Kirjoittanut Taina Ahti-Aalto